Messedager

16.-19. mars

Bergen Caravan inviterer til messedager 16.-19. mars.

Vi har åpen torsdag 8-19, fredag 8-17, lørdag 10-16, søndag 11-16.
Det blir servert sveler.

Stort utvalg i leveringsklare bobiler
og campingvogner til sesongstart!

Servering av nystekte sveler og kaffe hele helgen.
Meget stort og rikholdig utvalg i vår store og velfylte utstyrsbutikk.

Campingstol Quattro Milano Svart
Quattro Milano har SoftMesh™-stoff, som sikrer at den er ekstremt komfortabel, enkel å tørke av og praktisk. Den robuste, men lette aluminiumsrammen er ideell for utendørs bruk.
Kr 1595,- 

Campingbord 80×60 cm Feather Wood Glassfiber
Et lettvektsbord som er stabilt. Bordet har en glassfiber flate med plastikk som er varme og vannbestandig. Dette Campingbordet har en aluminiumsramme og føtter som er justerbare for å sørge for at bordet er stabilt uansett grunnlag.
Kr 1695,- 

Hex Pop Up Telt Mini uten sluse
Det populære Pop-Up teltet har nå kommet med en mini-versjon. Teltet har 2x myggnettpaneler, 3x vinduspaneler, dør forran og gardiner for vinduene.
Dette teltet kommer uten sluse, og er derfor praktisk til å sette opp frittstående på campingplassen eller i hagen.
Kr 6620,-

Premier + Gas Deluxe 30 mbar – for gassflaske
COBB gassgrill er verdens mest anvendelige grillsystem. Du kan grille, bake, woke, røyke, koke, riste, steke og fikse en pizza – den kan alt! Det finnes over 30 ulike tilbehør – til enhver anledning. Den er grillklar på bare 2-3 minutter.
Kr 2950,-

Oppbevaringsveske til Fritidsovn Omnia
Et stilig og skreddersydd oppbevaringsveske til din Omniaovn. Praktisk, og med et hardt belegg, beskytter den Omnia mot riper og bulker. Slitesterk glidelås og smart opphengsfunksjon, gjør oppbevaringsvesken nyttig hvor enn du skal.
Kr 295,-

Kokesett Hading 3 stk m/lokk Svart
Et industrielt 3-delt pannesett i rustfritt stål fra Industrial-kolleksjonen. Hver panne har et lokk i rustfritt stål med en varmebestandig knott. Det sorte rustfrie stålet og knottene i tre-look gir dem et industrielt utseende.
Kr 995,-

INNBYTTEKAMPANJE TILHENGERE 

Har du en eldre tilhenger som er moden for bytte, har du nå muligheten for å gjøre noe med det. Fra torsdag 16. mars og ut hele mars, får du kr. 10.000,- i innbytte for din gamle boogie-tilhenger, og kr. 5.000,- for enkelakslet tilhenger. Tilhengeren din må være i kjørbar stand og kunne fraktes til oss. Forutsetningen er at du bytter til en av våre lagerførte BK tilhengere og vi har rikelig med tilhengere på lager – og mange forskjellige modeller.

Ønsker du mer utfyllende informasjon om kampanjen, kan du ringe Morten Andersen på 98 28 37 47.

2021 Burstner Delfin T 690 G

Svært pen modell fra den tyske produsenten Burstner, med to enkle senger(kan bygges om til en king size), stor garasje med rikelig plass, smart dusj/toalettløsning og god takhøyde. Leveres med 9 trinns automatgir

Før 1 173 500,- Nå 1 099 000,-

Se vårt store utvalg på:

bergen-caravan.no

Åpningstider 16.-19. mars:

Torsdag 8-19 • Fredag 8-17
Lørdag 10-16 • Søndag 11-16