Sjokolade-cookies med Pops
Ingredienser:
225 gram romtemperert smør
200 gram sukker
200 gram rørsukker
2 egg
400 gram hvetemel
½ ts bakepulver
1 ts natron
1 ts salt
2 ts vaniljesukker
150 gram mørk sjokolade
200 gram knust Pops
Litt ekstra Pops til å pynte cookiesene med
Slik gjør du:
- Varm ovnen til 190 grader. Pisk romtemperert smør, sukker og rørsukker hvitt i en kjøkkenmaskin, eller med en elektrisk visp.
- Ha i ett egg om gangen, og pisk godt mellom hvert egg.
- Tilsett mel, bakepulver, natron, salt og vaniljesukker, og kjør til alt er godt blandet.
- Grovhakk sjokolade og Pops, og vend inn i blandingen. Spar noe til pynt.
- Legg 1-2 spiseskjeer deig på et stekebrett dekket med bakepapir. Lag ca. 6 cookies per brett. Husk at cookiesene flyter utover, så sørg for å ha nok mellomrom mellom hver cookie.
- Stikk inn noen Pops på toppen av hver cookie.
- Stek i ovnen i ca. 12-15 minutter til cookiesene er gylne.
- Strø litt knust Pops på toppen når kjeksen kommer ut av ovnen. La dem avkjøles litt på platen, før du flytter dem over på en rist.
![Cloetta_logo-neg](https://byschibsted.no/cloetta/wp-content/uploads/sites/82/2022/05/Cloetta_logo-neg.png)
© Cloetta Norge AS 2022 | cloetta.no