Sjokolade-cookies med Pops

Ingredienser:
225 gram romtemperert smør
200 gram sukker
200 gram rørsukker
2 egg
400 gram hvetemel
½ ts bakepulver
1 ts natron
1 ts salt
2 ts vaniljesukker
150 gram mørk sjokolade
200 gram knust Pops
Litt ekstra Pops til å pynte cookiesene med

Slik gjør du:

  1. Varm ovnen til 190 grader. Pisk romtemperert smør, sukker og rørsukker hvitt i en kjøkkenmaskin, eller med en elektrisk visp.
  2. Ha i ett egg om gangen, og pisk godt mellom hvert egg.
  3. Tilsett mel, bakepulver, natron, salt og vaniljesukker, og kjør til alt er godt blandet.
  4. Grovhakk sjokolade og Pops, og vend inn i blandingen. Spar noe til pynt.
  5. Legg 1-2 spiseskjeer deig på et stekebrett dekket med bakepapir. Lag ca. 6 cookies per brett. Husk at cookiesene flyter utover, så sørg for å ha nok mellomrom mellom hver cookie.
  6. Stikk inn noen Pops på toppen av hver cookie.
  7. Stek i ovnen i ca. 12-15 minutter til cookiesene er gylne.
  8. Strø litt knust Pops på toppen når kjeksen kommer ut av ovnen. La dem avkjøles litt på platen, før du flytter dem over på en rist.

© Cloetta Norge AS 2022 | cloetta.no