Velkommen til
Coop Mega Egersund!
Torsdag 28.oktober feirer vi vår flotte nyrenoverte butikk.
Dørene åpnes kl. 10, og vi inviterer på kake og knallgode tilbud!

Mega’n i Egersund er fremdeles en naturlig møteplass.
Her treffer man kjentfolk, drøser om været, løser verdensproblemer og ikke minst snakker mat og oppskrifter – med andre ord er det god stemning!
Etter ombyggingen har butikken fått bedre flyt, og du vil lettere kunne orientere deg. Samme plassering som før, samme inngang, men ny utgang.
Og i tillegg åpner vi en egen søndagsbutikk.

Ferskvaredisken

Ferskvaresjef Eirik er opptatt av lokalmat. Han kan få tak i det meste,
og kan skjære og tilberede kjøttet slik du ønsker.
Og nå mot jul vil du kanskje ha spesielle råvarer for å lage ditt eget julepålegg, eller lam for å lage ditt eget pinnekjøtt? Bare husk å si fra noen dager på forhånd.
De hjemmelagde salatene kommer fra kjøkkenet i butikken, det samme gjør favorittene i varmeskapet; Nystekt ribbe, nygrillet kylling og farse i brød.
Fiskedisken

Fiskeansvarlig Ragnhild har både kokkefagbrev og lang fartstid,
og synes fremdeles det aller kjekkeste i jobben er å teste ut nye smaker;
fisk og skalldyr som er litt utenom det vanlige!
Og Ragnhild skryter av egersunderen: “De er tøffe og prøver ut både østers, kniv- og hjerteskjell, dorade, piggvar og havabbor hjemme på kjøkkenet”.
Tips og oppskrifter får du selvsagt på kjøpet!
Frukt og grønt avdelingen

Marianne er frukt og grøntansvarlig, levende opptatt av lokale – og norske varer spesielt!
Den nye frukt- og grøntavdelingen har fått kjøleskap og lave reoler, noe som både gir freshere varer og bedre oversikt. Og utvalget er stort og variert!
Du skal finne den fineste og beste frukten, og varer i sesong er en selvfølge her:
Nå er det bl.a flere sorter gresskar, jordskokk og norske epler som tar plass, og gjennom hele vinteren får du minst 4 sorter lokale tomater. Tilgang på økologiske varer er bra og i tiden. Marianne foreslår en grønn dag i uken, hva tenker du?
Brødavdelingen

Det er naturlig at Jarl Inge er brødansvarlig, han er utdannet både baker og konditor.
Han forteller om egersunderen sine favoritter når det gjelder brød: Gresk landbrød til skalldyr og grovbrød med linfrø til hverdags.
Med egen bakeoff i butikken, stekes det både brød og småvarer, bla wienerbrød og spandauer-varianter med vaniljekrem eller bringebær.
Og lokale Roxman leverer sine potetkaker, pepperkaker og banan med fløte.
Coop Mega Egersund sine egne gamle favorittoppskrifter som wienerbrød stang, amtmaninnering, havrekjeks, jojo’er og pizzaboller lever videre,
og du får dem i butikken hver dag.
Osteavdelingen

Det går mye i fransk ost! Jarl Inge konstaterer at Brie’en er egersunderen!
Både Rochefort og gammelost er populært, det er ost med mye smak som gjelder, og kunder i alle aldre både tester og mikser. Vil du gjøre det enkelt, kan du bestille eget ferdig ostefat med tilbehør.
Vi gleder oss til å vise frem den nye butikken vår!
Og på fredag 29. blir det også litt ekstra med nystekte smaksprøver
fra Grandiosa på parkeringsplassen mellom kl. 11-15.
Du er hjertelig velkommen!
Coop Mega Egersund
AMFI Eikunda
Åpningstider: 08–22 (20)
Søndagsbutikken: 09–20